Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2015. január 29., csütörtök

Néhány családi fotó

 Az utóbbi időben nagyon elhanyagoltam a blogírást . Igazi okot nem is tudok említeni, talán a sok változás , ami velünk történt, talán a kisebb-nagyobb kudarcok....nem is tudom.
 Valójában nem is azért írok most, hogy panaszkodjam, hanem hogy megörökítsek itt is néhány családi fotót, aminek talán majd az unokáink is fognak örülni .



Természetesen, mint mindíg, most is a két gyerek van a főszerepben, hiszen ők  a mi kincseink....júliusig csak ketten, aztán majd jön a legkisebb is . :)








ezt a rajzot Anett készítette még valamikor január elején....nekem nagyon megtetszett a kis balkezesem ügyes kezeinek eredménye :)




....és most következzen néhány kicsit régebbi fotó:












4 megjegyzés:

  1. Hogy maradhattam le erről? Talán mert hol vagyok, hol nem a blogon. Na de most megdicsérem vidám gyerkőceidet! Édesek! Az utolsó előtti fotó a kedvencem. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán az is lehet, hogy már olyan rég írtam bejegyzést, hogy nem is gondoltad, hogy egyáltalán még megjelenhet itt valami ! :) Nagyon szépen köszönöm a dícsérő szavakat ! :) Az utolsó előtti fotó ott készült , ahová költözni fogunk . a gyerekek szerint a háttérben egy "bunker" található , amit ők építettek közösen, röpke pár óra alatt ! :)

      Törlés
  2. Marika, megint nagyon régen voltál itt:( Tavasz óta semmit nem tudunk Rólatok:( Remélem, jól vagytok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Roza !

      Nagyon szépen köszönöm az érdeklődést , jólesik, hogy nem felejtettél el ! Valóban rég jártam itt. Szerencsére minden rendben velünk...most épp kicsit nehezebb napokat élünk, mert 2 hét múlva várható a 3. babócánk, s már egyre terhesebb ez az állapot, de egyébként minden rendben! Hamarosan írok erről is egy bejegyzést....nem is tudom miért nem tettem meg eddig? :) Minden jót kívánok Neked !!

      Törlés

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters