Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2011. április 16., szombat

Ádám és Apa biciklizni mentek

   A család férfi tagjai délután elmentek biciklizni , mi csajok pedig itthon maradtunk. Anya belerúgott olyan erősen a francia ágy sarkába, hogy bedagadt rendesen a kis lábujja, amelyik már egyszer, hasonló esetből kifolyólag , el volt törve. Anett nem akart elaludni a szokásos időben, ebéd után , így aztán 3 óra után kidőlt, úgyhogy őt nem lehetett vinni sehová.
   A fiúk meglátogatták a Weekend-et (a nem Vásárhelyiek kedvéért, ez Vásárhely egyik stranddal egybekötött szabadidő központja) , ahol Ádámot is baleset érte, mert leesett az egyik hintáról, és jól behasította felső ajkát. Szegénykém! De azért elég vidám volt, amikor ezt elújságolta a telefonban! :)
  Úgyhogy a tegnapi nap a baleseteké volt, de bízunk benne, hogy ennél súlyosabb már nem fog érni bennünket!
a játszótéren



már behasadt ajkakkal :(

ha rajta múlna, már belemenne a vízbe

már semmi gond, nagy az öröm

a bicikli mellett

itt mindketten nagyon szeretnek futkározni, játszani

Ádám ügyeskedett az oviban

 Tegnap ajándékkal lepett meg a nagyobbik "maszatom" , az oviban festettek az ujjaikkal pöttyös tojást , és az óvó nénik is készítettek egy kis nyuszit a szülőknek, amit persze a gyerekek adtak át nekünk. Nagyon aranyos ötlet volt! :)


            
  

Átváltoztatás

  Már az elején sem voltam teljesen kibékülve a "ruhá"-val , s ma a férjem megjegyzése, miszerint kissé furcsa volt a fejléc színe, meg nem látszott rendesen a szöveg benne,arra ösztönzött, hogy  próbálgassam a különböző "köntösöket" , végül ezt találtam a legjobbnak. Még nem vagyok 100 %-ig elégedett, de , szerintem, egy darabig így marad. :)
  Bízom benne, hogy sikerül ébren tartanom olvasóim érdeklődését akár a receptjeim, akár a fotók, történetek, vagy egyéb témák iránt blogomban, a külsőtől függetlenül!!!
    További kellemes időtöltést és jó olvasgatást kívánok mindenkinek , aki betér hozzám!!!

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters