Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2013. január 13., vasárnap

Szalagos farsangi fánk, szív alakban is

Már jó pár napja készültem a fánksütésre, ugyanis a fb.-on sorban minden "szakácsnő" megsütötte, és egyik szebb volt, mint a másik!! Imádjuk a fánkot, mint bármilyen kelt tésztát, de valahogy az utóbbi időben mégsem került rá sor! elérkezett pénteken az ideje...nem bántam meg! :) a gyerekek, főleg Ádám, csak úgy tömte magába! Két adagban sütöttem ki, mert nem fért az egész egyszerre az asztalon, s mire a második adag kisült, az elsőből alíg maradt! :) Karácsony előtt vettem műanyag kiszúrőkat, és volt közöttük szív alakú is, gondoltam, ha már úgyis itt van hamarosan a Valentin nap, kipróbálom ilyen alakban is...sőt láttam is valakinél az előtt pár nappal...de már nem tudom melyik bloggertársnál .
A recept ugyanaz, mint a tavalyi hasonló bejegyzésnél, ahol szintén csak belinkeltem, hiszen sok finom receptért érdemes még benézni Hanihoz!!
Én csupán a fázis fotókat teszem ide ki! Az elkészítésnél annyi a változtatás, hogy én nem tettem fedőt a serpenyőre...így is sikerült szép szalagosra kihozni őket! :)A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters