Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2012. november 26., hétfő

Csillag alakú pogácsák - SAD IX.forduló

Trollanyu a  háziasszonya a SAD IX. fordulójának. A Süss Alkoss Díszíts játék mostani feladata , hogy a jelentkezők öltöztessék ünnepi ruhába a kedvenc sütijüket, desszertjüket. én a sajtos pogácsáimat öltöztettem föl kissé, vagyis karácsonyi alakot kölcsönöztem nekik .Igaz nem édesség, de én desszertnek is simán el tudom képzelni ! :)
 Sokat gondolkodtam, hogy melyik kedvencünk legyen a kiválasztott, de egyik hétvégén magától jött az ötlet, vagyis hozzáfogtam a Hani-féle kelesztés nélküli sajtos pogácsák elkészítéséhez, és mivel az új szilikon lapomon készültem kiszúrni a pogácsákat, nem a máskor használt fánkszagattómhoz folyamodtam, hanem valami műanyagot keresve , ráleltem a nemrég puding mellé kapott csillag alakú kiszúróimra . Így két legyet ütöttem egycsapásra: meg lett a játékra is a tárgy , és a nyújtólapom is megúszta karcolások nélkül! :)
 A fotózást még nagyon sokat kell gyakorolnom, hogy megközelítse a tapasztaltabb bloggertársaim fotóinak szépségét...de , remélem azért elfogadható ! :)




angyalkával is próbálkoztam, nem igazán nagy sikerrel :)



A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters