Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2012. március 17., szombat

Megérkeztem, majd egy hónap után , és díjat is kaptam

 Ismét jó sokáig nem jelentkeztem. Az okokról most nem szeretnék írni! Hála Istennek jól vagyunk, leszámítva a gyerekek gyengébb nátháját.
 Elég sok minden történt ezalatt az egy hónap alatt , de erről talán majd máskor írok.
 Tegnap előtt díjat kaptam egy nagyon kedves blogtársamtól , Henitől , aki nagyon hasznos dolgokról vezet blogot. Ezúton is nagyon szépen köszönöm Neki a díjat!!
  E blogdíjnak a lényege, hogy díjazzuk az egymásnak írt kommenteket, bemutassunk és megismertessünk másokkal még kevésbé ismert blogokat. A blog magyar nyelvű, fő cél, hogy az egymásnak írt kommenteket megköszönjük.

Vannak szabályok:
- Linkeld be a blogját, akitől kaptad a díjat!
- Tedd ki a blogodba a díjat!
- Add tovább 4 olyan embernek a díjat, akinél szívesen kommentelsz!
- Add tovább 2 olyan blognak a díjat, akinél még nem vagy rendszeres olvasó!
- Értesítsd a kommentekben a díjjal jutalmazottakat!
És innen kezdődik a számomra mindíg nehéz feladat: kiválasztani azt a 4 blogszerzőt, akinek szeretném átadni a díjat. Megpróbálkozom vele :
1. Hani - Ízemlékek szerzője - nagyon szeretek nála nézelődni, és legtöbbször kommentet is hagyok. Blogjában nagyon finom ételek receptjeit mutatja be , s ezekhez mindíg fűz egy-egy rövid magyarázatot is( pl. hogy honnan ered az elnevezés, vagy maga a recept) , történetet. Aki még nem ismeri, kukkantson be hozzá!!!
2.Gerdi- Gerdi süti szerzője- földim , aki blogjában nagyon sok ottthonról is ismert recepttel találkozom. Ő több blogot is vezet , melyek egytől -egyig nagyon érdekesek és jók!!
3. Kati -Makacska konyhája- az ő blogja minden szempontból nagyon kedves számomra!!!
4. Barbi -Barbi konyhája - Tőle már nagyon sokszor inspirálódtam, nagyon finom kelt tészta receptjei vannak , és persze sok más finomságról is tudomást szerezhet , aki hozzá ellátogat!!
    Megjegyzés: tudom , ezek már nem kevésbé ismert blogok, de én úgy érzem, most Nekik szeretném átadni ezt a díjat, már csak azért is, mert mindíg szívesen hagyok nálunk kommentet, és ők is ugyanúgy Nálam!!
Aki kimaradt a felsorolásból, attól elnézést kérek!!!
 És most következzen 2 blog, akiknél még nem vagyok rendszeres olvasó:
Nyam-nyam -már a neve is nagyon "aranyos" !!
Szandra-Muffin itt &Muffin ott- nagyon kreatív blog!!!


A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters