Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2012. március 19., hétfő

1. Blogszülinap

A kép forrása innen
Egy éves lett a blogom!!!
Ma egy éve döntöttem úgy, hogy én is blogolásba kezdek! A férjem sikeres blog és honlapszerkesztése adta a tulajdonképpeni "löketet", de nagy szerepet játszott a sok érdekes gasztro-és egyéb típusú blog olvasgatása is. Nagyon jó feszültség levezetőnek éreztem, akkor. Aztán telt- múlt az idő , és a visszajelzések annyira pozitívan hatottak rám, hogy már nagyon nagy szeretettel írtam meg a bejegyzéseket, amelyek változatos témájúak voltak, és ma sincs ez másként. Igaz az utóbbi időben kissé elhanyagoltam a blogírást is, a kedvelt blogok olvasását is, de ( és ezúton is elnézést kérek minden kedves blogtárstól) ,nem volt hozzá hangulatom. Bár ez a 2012-es év jól indult, tele voltam ötletekkel, pozitív gondolatokkal, reményekkel , melyek pikk - pakk tovasuhantak....
Mostmár kezdek újra visszarázódni a rendes kerékvágásba , és megpróbálom ismét úgy látni a dolgokat , ahogyan azt egy optimista édesanyához és feleséghez illik! :)
Nagyon szépen köszönöm a rendszeres olvasóimnak , hogy be-be néznek hozzám , s persze azoknak is, akik nem követőim! Köszönöm a sok kedves hozzászólást is, melyek bátorítást nyújtottak sok esetben!
Remélem sikerül majd ezután is  fölkeltenem sokak érdeklődését, hiszen téma bőven akad, amiről írni lehet !:)  
Most pedig álljon itt egy rövid statisztika az elmúlt egy évről :
-oldalmegjelenítések száma:10035
-rendszeres olvasók száma :61 ( a remélt 100 nem jött össze, ezért nem volt játék sem )
-bejegyzések száma102 ( a 100-ikra különleges bejegyzést szántam, de nem figyeltem eléggé, és ez a farsangi bejegyzés lett...no de majd a 200. )
-legnépszerűbb bejegyzéseim a szobanövények ápolásáról írt cikkeim ( ennek őszintén örvendek)
-összes egyedi látogatók száma : 3844 
-42 különböző országból látogattak már meg eddig ( ez nagyon szívmelengető adat számomra)
És végül , de nem utolsó sorban megemlíteném, hogy jó pár kedves ember barátságát nyertem el a blogolásnak köszönhetően! Ezért nagyon- de nagyon megérte elkezdeni!!!! Mert egy jó barát többet ér.....( gondolom mindenki tudja a folytatást) !!!
Záró gondolatként kívánok további kellemes időtöltést Mindenkinek, aki "betér" hozzám, bármilyen okból!!!!

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters