Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2011. április 19., kedd

Köszönöm nektek, akik olvassátok a blogomat!!!

 Egy csomó feladat vár még rám, hisz a nyakunkon a húsvét , s még rengeteg a tennivaló , de egyszerűen nem tudok nyugodtan csinálni semmit, mert, egyrészt a gyerekek nincsenek itthon, és több időm van csöndben böngészni a neten, másrészt a Kreatív bloggernek járó díj átvétele óta, úgy érzem érdemes volt hozzáfogni a blog készítéshez. Lehet, hogy már akkor meg kellett volna valósítani ezt a tervet, amikor először kipattant a fejemből! De úgy tűnik , hogy ami késik nem múlik!
 Amíg eleinte alig volt 1-2 oldalmegjelenítés egy nap , s  már örültem , ha 5-öt mutat a számláló , mára eljutottam odáig , hogy ennél sokkal több is volt, tegnap pl. 46, 13 különböző országból! Büszke vagyok az elért eredményeimre! Mindez alig egy hónap leforgása alatt!! Március 20.-án írtam az első bejegyzésemet!
 Tudom sokaknak ez semmiség, mert ennél sokkal többen látogatják őket , de én úgy érzem , és Édesanyám is erre nevelt , anno, hogy a kicsit is meg kell becsülni!
  Ezúton szeretném még egyszer megköszönni a kedves követőimnek, hogy figyelemmel kísérik a blogom történéseit , és kívánok mindenkinek további kellemes időtöltést !
   Végezetül pedig KÍVÁNOK MINDENKINEK NAGYON KELLEMES ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG HÚSVÉTI KÉSZÜLŐDÉST!!!!!

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters