Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2013. március 20., szerda

Kétéves lett a blogom!




Ma múlt 2 éve, hogy belefogtam a blogírásba! Szülinapom alkalmából ezzel a tortával kínálom meg minden kedves olvasómat! Egyszerű csoki puding-krémes torta, ami kinézetre nem mondható túl szépnek, de nagyon finom volt !! Pillanatok alatt eltüntette a kis siserehad ! :)
A torta alapja a grízkrémes sütié, csak kakaó nélkül, a krémhez pedig megfőztem 1 csomag pudingot 4 dcl tejjel , 3 ek. cukorral és miután langyosra hűlt , belekevertem egy fél csomag margarint.


 A blog statisztikájával nem igazán szeretnék untatni senkit, végül is sok érdekes nem is történt az utolsó egy évben, ugyanis elég kevés bejegyzés született, de remélem,azért még néha benéznek hozzám is az érdeklődők!
Most vettem észre , hogy két új taggal bővült a rendszeres olvasóim tábora, ennek nagyon örülök, és nagy szeretettel köszöntöm őket!
Rengeteg téma mozog a fejemben , amiről lehetne írni, de mindig akad valami, ami miatt mégse írok! Nem vesztettem el a blogolási kedvem, csupán más dolgok kerültek előtérbe. ezek közé sorolnám a másik blogom fejlesztését is, ami a legújabb kereseti lehetőségemmel van összefüggésben. Pontosabban a Tupperware termékek forgalmazásával. Nagyon nem tudok dicsekedni a vele kapcsolatos sikereimmel, de....bízom benne, hogy lesz jobb is!:)
 Kis családunk hétköznapjai is kisebb nagyobb hullámvölgyekbe kerül , de gondolom ezzel nem csupán én vagyok így!
Sok kedves barátot szereztem a blogolás során , akiknek nagyon örülök, és sajnálom, hogy ebben a rohanó világban nem tudunk gyakrabban levelezni, vagy akár találkozni, aminek pedig nagyon örülnék....de, hátha majd ezután!:)
 Sok receptet is kipróbáltam már , amikről még nem készült bejegyzés, de igyekszem pótolni! Természetesen sokszor ígértem már hasonlót, és ismerem a mondást is az ígéretről.....
 Remélem az elkövetkező év gazdagabb lesz , ami a blogbejegyzéseimet illeti, de ha mégsem, az nem jelenti azt, hogy elhanyagolom az olvasóimat....ugyanez érvényes a blogtársaknál hagyott megjegyzésekre is! :)
 Kívánok további jó blogolást a többi bloggernek, és kellemes időtöltést a hozzám betérőknek!!

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters