Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2015. június 19., péntek

Jól vagyunk, köszönjük !

   Ilyen kellemes meglepetésben is rég volt már részem. Nézegettem a mail postaládám, s véletlenül bekukkantottam a spam mappába is, amit nagyon ritkán szoktam. Mit ad Isten oda került valamiért egy bloggal kapcsolatos levél, persze, hogy rögtön megnéztem mi újság itt, hiszen nem is tudom már mikor néztem be utoljára. Egy kedves kérdés: hogy vagytok, mert már régóta nem tudunk rólatok semmit, remélem jól vagytok! ....ennél szebben nem is záródhatott volna a mai napom !
  Ezúton is elmondom, hogy : köszönjük szépen jól vagyunk, csak a 3. babóca várása kissé átrendezte a napjainkat! Július 4.-re vagyok kiírva, de lehet, hogy hamarabb fog jönni, mert már alig fér a pocakban! :) Kissé nehézkes a mozgásom, gyakran le kell feküdnöm , de egyébként minden rendben! A költözéssel kapcsolatos terveink is egyre közelebb állnak a megvalósításhoz , de erről csak akkor szándékoztam írni, amikor már ott leszünk, ugyanis egyszer már majddnem füstbe ment terv lett , s akkor nincs miről írni.....mostmár nagyon remélem , hogy szépen lassan összeáll a mi életünk "puzzle"-ja is !:)
   A nap másik fénypontja az volt, hogy Ádám 1. díjas Oklevéllel jött ma haza az évzáróról , amire ő is és minden családtag nagyon büszke ! Igaz, hogy ez még csak az első osztály, de mi akkor is nagyon örülünk neki ! :)
   Remélem hamarosan sikerül jelentkeznem bővebb beszámolóval is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters