Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2015. január 29., csütörtök

Néhány családi fotó

 Az utóbbi időben nagyon elhanyagoltam a blogírást . Igazi okot nem is tudok említeni, talán a sok változás , ami velünk történt, talán a kisebb-nagyobb kudarcok....nem is tudom.
 Valójában nem is azért írok most, hogy panaszkodjam, hanem hogy megörökítsek itt is néhány családi fotót, aminek talán majd az unokáink is fognak örülni .Természetesen, mint mindíg, most is a két gyerek van a főszerepben, hiszen ők  a mi kincseink....júliusig csak ketten, aztán majd jön a legkisebb is . :)
ezt a rajzot Anett készítette még valamikor január elején....nekem nagyon megtetszett a kis balkezesem ügyes kezeinek eredménye :)
....és most következzen néhány kicsit régebbi fotó:
4 megjegyzés:

 1. Hogy maradhattam le erről? Talán mert hol vagyok, hol nem a blogon. Na de most megdicsérem vidám gyerkőceidet! Édesek! Az utolsó előtti fotó a kedvencem. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Talán az is lehet, hogy már olyan rég írtam bejegyzést, hogy nem is gondoltad, hogy egyáltalán még megjelenhet itt valami ! :) Nagyon szépen köszönöm a dícsérő szavakat ! :) Az utolsó előtti fotó ott készült , ahová költözni fogunk . a gyerekek szerint a háttérben egy "bunker" található , amit ők építettek közösen, röpke pár óra alatt ! :)

   Törlés
 2. Marika, megint nagyon régen voltál itt:( Tavasz óta semmit nem tudunk Rólatok:( Remélem, jól vagytok?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Roza !

   Nagyon szépen köszönöm az érdeklődést , jólesik, hogy nem felejtettél el ! Valóban rég jártam itt. Szerencsére minden rendben velünk...most épp kicsit nehezebb napokat élünk, mert 2 hét múlva várható a 3. babócánk, s már egyre terhesebb ez az állapot, de egyébként minden rendben! Hamarosan írok erről is egy bejegyzést....nem is tudom miért nem tettem meg eddig? :) Minden jót kívánok Neked !!

   Törlés

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters