Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2013. január 13., vasárnap

Szalagos farsangi fánk, szív alakban is

Már jó pár napja készültem a fánksütésre, ugyanis a fb.-on sorban minden "szakácsnő" megsütötte, és egyik szebb volt, mint a másik!! Imádjuk a fánkot, mint bármilyen kelt tésztát, de valahogy az utóbbi időben mégsem került rá sor! elérkezett pénteken az ideje...nem bántam meg! :) a gyerekek, főleg Ádám, csak úgy tömte magába! Két adagban sütöttem ki, mert nem fért az egész egyszerre az asztalon, s mire a második adag kisült, az elsőből alíg maradt! :) Karácsony előtt vettem műanyag kiszúrőkat, és volt közöttük szív alakú is, gondoltam, ha már úgyis itt van hamarosan a Valentin nap, kipróbálom ilyen alakban is...sőt láttam is valakinél az előtt pár nappal...de már nem tudom melyik bloggertársnál .
A recept ugyanaz, mint a tavalyi hasonló bejegyzésnél, ahol szintén csak belinkeltem, hiszen sok finom receptért érdemes még benézni Hanihoz!!
Én csupán a fázis fotókat teszem ide ki! Az elkészítésnél annyi a változtatás, hogy én nem tettem fedőt a serpenyőre...így is sikerült szép szalagosra kihozni őket! :)















6 megjegyzés:

  1. Marika, igazán jó ötlet volt a különböző formájú fánkok sütése:) Jópofa, én is sütök ilyet az unokáknak, ha eljönnek:)

    VálaszTörlés
  2. Van egy "pár" darab Tupperes süteménykiszúróm, azt hiszem ki fogom próbálni Utánad én is, nagyon dekoratív!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek lettek a fánkjaid! A szív és csillag alakúak nagyon ötletesek :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen :-)! Nagyon örülök, hogy ennyire ízlik Nektek is! Klasszak lettek a szív alakú fánkok is, meg látok ott egy két csillagot, mindjárt nem olyan "unalmasak", ugye?
    Puszi!

    VálaszTörlés
  5. De formás fánkok:-) Nagyon szépek, én is be fogom vetni legközelebb a különböző formákat!

    VálaszTörlés

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters