Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2013. január 10., csütörtök

Meghívó

Tudom ez nem igazán illik a blog téma körei közé, de mivel sajátom, úgy gondolom néha ez is belefér!

Elsősorban a  Marosvásárhely környékén élőknek szól!

Szeretettel meghívok Minden olyan szakácsnőt és szakácsot, vagy akár olyan személyeket is, aki nem szeret a konyha közelében tartózkodni sem, nemhogy főzni , hogy töltsön el velünk egy kellemes estét!!


2013. január 15-én 18.00 órai  kezdettel Kulináris rendezvényre kerül sor a marosvásárhelyi, Dózsa György út. 155 sz. alatt található Perla Hotel Konferencia termében , amelynek keretében megismerkedhet a kedves vendég a Tupperware termékek legújabb kollekciójával, valamint részt vehet a helyszínen tartott tombola sorsoláson , megtekintheti a különböző főzési technikákat, megkóstolhatja az elkészült finomságokat, és még nagyon sok meglepetésben is része lesz! Minden résztvevő egy vagy akár több ajándékkal térhet majd haza!

A belépés ingyenes!!

Hozza el legalább 5 ismerősét, rokonát, barátját, barátnőjét, vagy akár szomszédait , és nagyobb eséllyel juthat az akciós katalógus ajándékaihoz ingyen!

Kérem részvételi szándékukat jelezzék az alábbi telefonszámon: 0754573520


a legutóbbi rendezvényünk fergeteges hangulatban zajlott

Jöjjenek minél többen, hogy nagyobb legyen a szórakozás!!

3 megjegyzés:

  1. Marika kedves! Szeretném, ha minél több Tupperes receptet osztanál majd meg országgal-világgal; rengeteg receptem, praktikám van nekem is (16 éve tart a "szerelem" a termékek iránt); az egyik hazánkban megjelent Tupperes szakácskönyvben jelent meg annak idején 3 receptem is-elképesztő öröm volt számomra. Ilyen és még nagyobb élményeket kívánok Neked a Tupperezéshez! :)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm, Zsuzsa!! Gratulálok a sikereidhez!! Nem tudom elérek-e valaha odáig, de sosem lehet tudni!! :) Majd levélben el fogom kérni a receptjeidet! :)

    VálaszTörlés
  3. Marika Kedves! Érdeklődnék, hogy sikerült a tegnapi Tupperes találkozótok?

    VálaszTörlés

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters