Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2011. május 28., szombat

Belga stílusú házak

 Ezen házak különlegessége a rusztikus stílusukban rejlik , amit a kis méretű téglák kölcsönöznek a ház külsejének. Ez barátságossá is teszi őket.
 A " belga" házak építési technológiája nagyban hasonlít a Romániában éfellelhető házakéhoz, csupán a stílusuk, a kitűnően megvalósított külső  teszi annyira vonzóvá ezeket az építészeti remekműveket.
  Azon megfontolásból kiindulva, hogy ezek a házak nagyon jól illeszkednének hazánk festői környezetébe is , szeretnénk felhívni a kedves látogatók figyelmébe.
 Ízelítőül álljon itt néhány fotó Méh több fotó és leírás a következő linkre kattintva:http://home-4-u.webs.com/casebelgiene.htm
5 megjegyzés:

 1. Ilyen ház jó lenne nekünk is a telkünkre.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Rózsika! Semmi akadálya, a csapat , akinek a weboldalán több információt is találsz, szívesen épít egyet oda is!
  http://www.home-4-u.webs.com/

  VálaszTörlés
 3. Hát azt meghiszem csak egy kis gond van a pénzel.

  VálaszTörlés
 4. Igen, valóban nagyon szép házak vannak itt, főleg a flamand (Brüsszeltől északra) területen. Időnként jól esik végigmenni egy-egy ilyen utcán. Ma már megjelentek a téglák különböző szinben, de nekem az igazi, régi, hagyományos tetszik a legjobban. Ma már háló segitségével rakják fel a házakra, mint a mozaikot.

  VálaszTörlés

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters