Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2011. május 19., csütörtök

Borban párolt mustáros szelet durum tésztával

  Mai ebédünk az egykor Édesanyámtól tanult mustáros szelet volt. Kissé változtattam rajta és így is nagyon finom lett.
    Recept a GastroGlobe-on.

9 megjegyzés:

  1. Finomnak néz ki, és tetszik a tányérod is, mindig megcsodálom a blogokon a különbnél-különb tányérokat, tálalási eszközöket.

    VálaszTörlés
  2. Köszi, Kati! Az íze is finom volt!
    Köszi a dícséretet, ami a tányéromat illette, ezzel én is így vagyok , mindíg csodálom a szebbnél szebb tálalási eszközöket. Nekem még be kellene szerezni jó párat, hogy választékosabb legyen a készlet! Ezt már nagyon rég vettem, akciós volt az egyik nagy áruházban ! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó hangzik ez a recept.Megkívántam!

    VálaszTörlés
  4. Ez marhahúsból készült?Mustáros mivolta miatt gondolom?

    VálaszTörlés
  5. Rozsika!
    Köszönöm, szerintem nem fogod megbánni, ha kipróbálod!:)

    baratella!
    Sertés combból készült, de gondolom marhahúsból is finom, azt még nem próbáltam! :)

    VálaszTörlés
  6. Szia! Most találtál meg és én viszont találtam a blogod. :) (leg-legek.blogspot.com)

    Visszajövök és nézem tovább a blogod, de most mennem kell a 7 gyerekemért. Igaz, hogy a két nagyért nem kell, mert ők dolgoznak. Estére azért összejön a család 11 fővel. Így üljük körbe (téglalapba)a vacsora asztalt. :)
    Visszanézek később. :)
    Írtam e-mail-t. :)

    VálaszTörlés
  7. Ezt a husit én is kipróbálom! Kukkants be hozzám, meglepetés vár a 05.26-i postomnál :)

    VálaszTörlés

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters