Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2012. január 13., péntek

Megvan az 50.-ik!!!!! Játsszunk, ha már így belejöttünk!!!!

Köszöntöm az 50. rendszeres olvasómat marisz57 személyében!!!! Természetesen Ibcsit is köszöntöm!
ennek nagy örömére én is elkezdtem töprengeni azon, hogy játékot kellene hírdetnem! Igazából még fogalmam sincs , hogy mi is legyen a feltétel, az ajándékötlet már kialakuló félben van, de , mivel az én 1 éves blogszülinapom csak március 20.-án lesz ,  addig jó lenne elérni a 100 követőt.
Igyekszem gyakrabban írni, megpróbálok érdekes dolgokról is sikeres bejegyzést szerkeszteni . Sok téma vár , csak össze kell szedni a gondolataimat, no meg az időt is rá! Ez az év már  nagyon jól indult, jó persze lehetett volna bizonyos dolgokban kicsit másképp, de próbálok az apró dolgoknak is örülni , és pozitívan gondolkodni , mert az jót tesz!
 Mindenki lázasan jelentkezik a különböző játékokra, amik egytől-egyig nagyon jók! Én arra buzdítanálak benneteket, kedves olvasóim, hogy próbáljuk meg összehozni a 100 követőt a blogban, sőt a facebook oldalon is jó lenne. És , ha ez öszejön , ígérem lesz játék is , valamint ajándék is!!!!
  Játékra , azaz követésre fel!!!!

4 megjegyzés:

 1. Gratulálok!!! Gyorsan pikk pakk össze fog jönni!!! Ja és a könyvajánló is nagyon tetszik! Reggel olvastam, csak még nem voltak képek! Viszont a receptet kinyomtattam és a kolléganőimnek is tovább kellet adnom!!

  VálaszTörlés
 2. Ibcsi
  Köszönöm a kedves szavakat! A próféta beszéljen belőled!
  Örülök, hogy tetszett az ajánlóm, a sütibne szrintem nem fogtok csalódni! sok sikert hozzá! Majd számolj be róla, hogy milyen lett! :)

  VálaszTörlés
 3. Jó az új képed:-) Édik a gyerkőcök!
  Én már nem gyarapíthatom az olvasóid számát, de szorítok, hogy mihamarabb összejöjjön a 100, s játszhassunk!

  VálaszTörlés
 4. Gerdi
  Köszönöm szépen! Már jó ideje le kellett volna csrélnem, mert nem volt egy sikeres kép!
  A Te gyerekeid is nagyon szépek! Azért rájuk már nem illik az "édi" kifejezés, pedig milyen jó lenne, ugy-e ( mármint, ha sokáig kicsik maradnának)?
  Köszi, hogy drukkolsz!

  VálaszTörlés

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters