Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2012. január 17., kedd

Ajánló ....elmaradás bepótlása!

 Még valamikor októberben kaptam egy nagyon kedves levelet, melyben figyelmembe ajánlották a gasztro.miner.hu oldalt. Nagyon jó weboldal, rengeteg gasztroblogger írását tömöríti egy helyre, közöttük az enyém is ott van, bár nem teljesen gasztro-blog .
Minden kedves olvasómnak, hozzám betérőnek nagy szeretettel ajánlom a figyelmébe!!!
Többek között a következő, igen kecsegtető ajánlatot tette a levél írója, idézem:"Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak)" .
A csatlakozni vágyók figyelmébe ajánlom a következőt: " A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába." !!! Azért ez sem egy elhanyagolandó szempont!

6 megjegyzés:

  1. Most megnézem, ezen az oldalon tudtam-e regisztrálni, mert kitettem a logójukat, de valamelyik oldal nem engedett regisztrálni.
    Jó, hogy eszembe juttattad:)

    VálaszTörlés
  2. Roza
    Örömömre szolgál, hogy a segítségedre lehettem!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Marika!
    Igaz nálad nem jártam tegnap, így nem láttam, hogy még Te sem kaptál díjat,(mondjuk akihez mentem, már mindenkinek volt :)))) fogadd szeretettel tőlem, kukkants be érte még1x hozzám. Köszi! :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Csilla!
    Nagyon szépen köszönöm a díjat! Köszönöm, hogy rám is gondoltál! Bekukkantok még egyszer!:)

    VálaszTörlés
  5. Marika, ... én nem jártam utána, ki kapta már meg, de szeretettel nyújtom át én is Neked a díjat:-) Nézz be érte hozzám!

    VálaszTörlés
  6. Gerdi
    Nagyon szépen köszönöm, már megint eltelta napom, éjszakám egyéb blogok nézegetésével, ezért most nem írom meg a posztot, de igyekszem!

    VálaszTörlés

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters