Ide írhatsz nekem:

nemeth4a@gmail.com

2012. március 19., hétfő

1. Blogszülinap

A kép forrása innen
Egy éves lett a blogom!!!
Ma egy éve döntöttem úgy, hogy én is blogolásba kezdek! A férjem sikeres blog és honlapszerkesztése adta a tulajdonképpeni "löketet", de nagy szerepet játszott a sok érdekes gasztro-és egyéb típusú blog olvasgatása is. Nagyon jó feszültség levezetőnek éreztem, akkor. Aztán telt- múlt az idő , és a visszajelzések annyira pozitívan hatottak rám, hogy már nagyon nagy szeretettel írtam meg a bejegyzéseket, amelyek változatos témájúak voltak, és ma sincs ez másként. Igaz az utóbbi időben kissé elhanyagoltam a blogírást is, a kedvelt blogok olvasását is, de ( és ezúton is elnézést kérek minden kedves blogtárstól) ,nem volt hozzá hangulatom. Bár ez a 2012-es év jól indult, tele voltam ötletekkel, pozitív gondolatokkal, reményekkel , melyek pikk - pakk tovasuhantak....
Mostmár kezdek újra visszarázódni a rendes kerékvágásba , és megpróbálom ismét úgy látni a dolgokat , ahogyan azt egy optimista édesanyához és feleséghez illik! :)
Nagyon szépen köszönöm a rendszeres olvasóimnak , hogy be-be néznek hozzám , s persze azoknak is, akik nem követőim! Köszönöm a sok kedves hozzászólást is, melyek bátorítást nyújtottak sok esetben!
Remélem sikerül majd ezután is  fölkeltenem sokak érdeklődését, hiszen téma bőven akad, amiről írni lehet !:)  
Most pedig álljon itt egy rövid statisztika az elmúlt egy évről :
-oldalmegjelenítések száma:10035
-rendszeres olvasók száma :61 ( a remélt 100 nem jött össze, ezért nem volt játék sem )
-bejegyzések száma102 ( a 100-ikra különleges bejegyzést szántam, de nem figyeltem eléggé, és ez a farsangi bejegyzés lett...no de majd a 200. )
-legnépszerűbb bejegyzéseim a szobanövények ápolásáról írt cikkeim ( ennek őszintén örvendek)
-összes egyedi látogatók száma : 3844 
-42 különböző országból látogattak már meg eddig ( ez nagyon szívmelengető adat számomra)
És végül , de nem utolsó sorban megemlíteném, hogy jó pár kedves ember barátságát nyertem el a blogolásnak köszönhetően! Ezért nagyon- de nagyon megérte elkezdeni!!!! Mert egy jó barát többet ér.....( gondolom mindenki tudja a folytatást) !!!
Záró gondolatként kívánok további kellemes időtöltést Mindenkinek, aki "betér" hozzám, bármilyen okból!!!!

18 megjegyzés:

  1. Marika! Boldog blogszülinapot kívánok!
    További jó blogolást és sok olvasót!
    Legyen szép tavaszod jó kedvvel és érdekes új bejegyzésekkel!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, kitartást és még sok-sok blogévet kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Marika, akkor majdnem egy időben kezdtük és ugyanúgy érzek mint Te! Kívánok neked még sok-sok örömmel, bejegyzéssel, kommentel és kedves barátokkal teli, boldog blogolós évet! :) Most pedig megnézem a szobanövények ápolását! :D

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a blogszülinapod alkalmából! Kívánom hogy nagyon sokáig legyen kedved és ötleted a blogíráshoz!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Marika, gratulálok az első blogszülinaphoz, még sok olvasót, bejegyzést kivánok:)

    VálaszTörlés
  6. Marika!
    Gratulálok a szülinaphoz!!!!
    Szerintem időnként mindannyiunknak elmegy a kedve ettől-attól,de szerencsére ezek nem tartanak sokáig,és ismét normálisak leszünk.:):)Sajnos mindig minden blogba nem jutunk el,de eljön az az idő amikor mindenhova odaérünk előbb-utóbb,és szívesen olvasgatunk,minden blogolvasás egy új élmény mindennapjainkban,kellemes kikapcsolódás!
    További jó blogolást kívánok!!!!És várjuk a finomságokat!!!

    VálaszTörlés
  7. Boldog blogszülinapot, kívánom, hogy még nagyon de nagyon sok hasonló szülinapod legyen!

    VálaszTörlés
  8. Boldog blogszülinapot!:)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat, jókívánságokat!! Bízom benne, hogy a tavasz "felmelengeti" a blogoláshoz szükséges energiáimat is! :) Nagyon jó érzés tudni, hogy ismeretlenül is ennyire közel tudunk kerülni egymáshoz, mi bloggerek! Nagyon csodálatos világ a "blogvilág"!!!
    Nagyon zsúfolt volt a napom, ezért csak most tudtam elolvasni a kommenteket , és már mennem is kell, hiszen az anyai kötelességeknek eleget kell tenni, ezért nem válaszoltam külön mindenkinek, ahogyan az egyébként szokás! :) Remélem elnézitek nekem!
    Mégegyszer nagyon szépen köszönom!!! Remélem teljesülni is fognak a jókívánságok!! :)

    VálaszTörlés
  10. Marika, kívánok Neked még sok-sok blogozós évet! Én is nagyon megszerettem ezt a világot, remek kikapcsolódás, kedves ismeretlen ismerősöket lehet szerezni...
    Kívánom Neked a további sikeres visszarázkódást a "rendes kerékvágásba", s jöhetnek a bejegyzések!

    VálaszTörlés
  11. Találd meg, vedd észre az élet apró örömeit, itt a tavasz, a napsütés feltölt energiával, töltődj fel, sétálj nagyokat és mi örömmel Veled ünnepeljük blogod születésnapját :)

    VálaszTörlés
  12. Gerdi,
    Nagyon szépen köszönöm! Hamarosan jönni fognak a bejegyzések!!:)

    Vicuska,
    Nagyon kedves vagy! Meghatottak a szavaid! Sétálok, igaz nem csupán kedvtelésből, de ezek a gyönyörű napsütéses napok nagy hatással vannak rám, vídámabbnak érzem magam tőle! Köszönöm , hogy Velem ünnepeltek, és ez Minden kedves olvasómnak szól!!!

    VálaszTörlés
  13. Kicsit megkésve, de boldog blogszülinapot kívánok Neked!! Vicuska remekül fogalmazott és valóban az optimizmus az ami a legfontosabb, akár mi is történik(magamnak is ezt mondogatom, több- kevesebb sikerrel)! Szép napot! :)

    VálaszTörlés
  14. Sok boldogságot Neked, a Blognak pedig boldog szülinapot :)

    VálaszTörlés
  15. Marika, szeretettel gratulálok a blogszülinapodhoz!

    Szeretném, ha játszanál velünk... Erre szeretnélek meginvitálni. Nézzél be hozzám, kérlek.

    VálaszTörlés
  16. Kedves Marika! Nagyon sok szeretettel kívánok Neked boldog blogszülinapot:-)! Nagon örülök, hogy megismertelek, és ezzel kaptam egy értékes barátságot! Sok sikert kívánok Neked a további évekre mind a blogolásban, mind az életben!
    Szülinapi ajándékként pedig fogadd szeretettel ezt a kis játékot: http://izemlekek.blogspot.com/2012/03/husveti-ajanlo-jatek.html
    Puszi!

    VálaszTörlés
  17. Marika, gratulálok az évfordulodhoz!Légyszíves nézz be hozzám meghívlak egy játékra!

    VálaszTörlés

A facebookon is

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatóim 2011.04.01-től

free counters