Volt a mélyhűtőben egy egész tyúk, s el kellett dönteni, hogy mi is legyen belőle! Sok variáció szóba jött , de a legnyerőbb a grillen sütött hús lett, ehhez pedig elő kellett főzni a húst, mert nem igazán volt fiatal a tyúkocska! :) Férjecském javaslatára a hús főzőlevébe főztem 2 gerezd fokhagymát is, és végül krumplit , így lett krumpli leves és grillezett comb és mell rizs körettel. Recept a GastroGlobe-on
Ezt nagyon szeretem! Én is szoktam főzni.
VálaszTörlésNagyon jó hangzik.
VálaszTörlésJó ötletet adtál, ugyanis nekem is pihen egy tyukocskám a fagyóba :)
VálaszTörlésRozsika, örülök, hogy tetszik!
VálaszTörlésViki, örömmel tölt el, hogy legalább az ötlettel segíthettem!:)